Linnoituksen Joulumarkkinat 10.-11.12.2016


Lappeenrannan Linnoituksen Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna jo 27. kerran. Kauppaa Linnoituksen Joulumarkkinoilla on käyty siis jo neljännesvuosisata, joten voidaan todellakin puhua perinteisestä joulumarkkinasta.

Joulumarkkinat ovat perinteinen joulunalustapahtuma Lappeenrannan historiallisessa Linnoituksessa, joka kerää kaupunkilaiset joulutunnelman hakuun. Linnoituksessa sijaitseva kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone on mukana tapahtumassa. Osa Joulumarkkinoiden ohjelmasta tapahtuu Kehruuhuoneen sisätiloissa ja Kehruusalissa on myös rajattu määrä myyntipaikkoja!

Tutustu Kehruuhuoneeseen ja ohjelmaan täältä: http://www.kehruuhuone.fi/

Markkinat järjestetään joulukuussa Linnoituksen Katariinantorilla. Markkinaviikonloppuna tori täyttyy noin sadasta markkinamyyjästä, jotka myyvät käsitöitä, koristeita, leivonnaisia ja muita jouluaiheisia tuotteita. Markkinoilta löydät aitoja ja erilaisia ideoita joululahjoiksi! Myyntipaikat ja myyntipaikkojen varaus tapahtuu näiden sivujen kautta. Kehruuhuoneen sisämyyntipaikat varataan suoraan Kehruuhuoneelta: myynti@kehruuhuone.fi tai 045-6425053.

Joulumarkkinoilla valitaan myös Linnoituksen Joulumuori.

Joulumarkkinat järjestetään lauantaina 10. ja sunnuntaina 11. joulukuuta. Markkinat ovat avoinna molempina päivinä kello 10.00 – 16.00.

Joulumarkkinoiden myyntipaikat

Joulumarkkinoiden myyntipaikat varataan tämän sivuston kautta alla olevalla lomakkeella.

Huomaathan, että markkinamme ovat ulkomarkkinat. Myyjä tuo mukanaan oman myyntiteltan ja pöydän. Sähkö kuuluu järjestejän puolesta suurimpaa osaan myyntipaikoista. Myyntialue on tarkkaan mitoitettu, joten pidäthän huolen että telttasi ei ylitä varaamasi ruudun kokoa.

Vihreä – vapaa | Keltainen – varattu | Punainen – varaus vahvistettu

Paikkakartta päivitetty 7.12.2016

Myyntipaikkojen koot ja hinnat:

Paikat 1 – 32             (3 x 2 m)       85,00 €

Paikat 33 – 40          (3 x 2 m)       70,00 €    (ei sisällä sähköä)

Paikat 41 – 74           (3 x 3 m)       95,00 €

Paikat 75 – 98           (4 x 4 m)     115,00 €

Autopaikat 99 – 104   (8 x 5 m)     150,00 €

Paikkoja 33-40 lukuun ottamatta kaikki paikat sisältävät automaattisesti sähkön.

Pyydämme tarkistamaan valaisimien kunnon ennen markkinoita.

Ja muistattehan, että lämmittimiä sulakkeet eivät kestä!

Myyntipaikan varaaminen

Varataksesi myyntipaikan Linnoituksen Joulumarkkinoilta. Täytä oheinen lomake.

HUOM! Myyntikartta ei päivity reaaliajassa. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Jos valitsemasi paikka on jo varattu, niin markkinajärjestäjät osoittavat sinulle vastaavan kokoisen paikan eri kohdasta markkina-aluetta. Jos vastaavan kokoisia paikkoja ei ole enää varattavissa, niin markkinajärjestäjät ovat sinuun yhteydessä.

Varauksen lähettämisen jälkeen saat automaattisesti vahvistusviestin varauksen onnistumisesta. Huomaathan että vahvistusviesti sisältää myös maksutiedot. Jos paikkaa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, vapautuu myyntipaikka ilman erillistä ilmoitusta. Kun maksu on kirjautunut järjestelmäämme ja paikkasi on näin vahvistettu, lähetämme myös tarkemmat myyjiä koskevat markkinaohjeet sinulle sähköpostilla.

Tutustu myös yleisiin toimitusehtoihin ennen markkinapaikan varaamista.


*-merkityt kentät ovat pakollisia