Linnoituksen Joulumarkkinat


Lappeenrannan Linnoituksen Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna 11.-12.12.2021. Kauppaa Linnoituksen Joulumarkkinoilla on käyty jo neljännesvuosisata, joten voidaan todellakin puhua perinteisistä joulumarkkinoista.

Joulumarkkinat ovat perinteinen joulunalustapahtuma Lappeenrannan historiallisessa Linnoituksessa, joka kerää kaupunkilaiset joulutunnelman hakuun.

Markkinat järjestetään joulukuussa Linnoituksen Katariinantorilla. Markkinaviikonloppuna tori täyttyy noin sadasta markkinamyyjästä, jotka myyvät käsitöitä, koristeita, leivonnaisia ja muita jouluaiheisia tuotteita. Markkinoilta löydät aitoja ja erilaisia ideoita joululahjoiksi! Myyntipaikat ja myyntipaikkojen varaus tapahtuu näiden sivujen kautta.

Tiedoksi myyjille ja markkinavieraille:

Markkinoiden turvallisuusohjeet: Pyydämme kaikkia pitämään riittävät turvavälit ja tulethan tapahtumaan terveenä! Muistetaan myös maskit ja käsidesi. Näitä löydätte tarvittaessa markkinoilta.

Tästä pääset Linnoituksen joulumarkkinat -Facebook-tapahtumaan!

Joulumarkkinoiden myyntipaikat

Joulumarkkinoiden myyntipaikat varataan tämän sivuston kautta alla olevalla lomakkeella.
Myyntiaika on lauantaina 11.12. klo 10-16 ja sunnuntaina 12.12. klo 10-15.

Huomaathan, että markkinamme ovat ulkomarkkinat. Myyjä tuo mukanaan oman myyntiteltan ja pöydän.
Kaikki myyntipaikat sisältävät sähkön. Myyntialue on tarkkaan mitoitettu, joten pidäthän huolen, että telttasi ei ylitä varaamasi ruudun kokoa.

Joulumarkkinoihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä sähköpostitse joulumarkkinat@jclappeenranta.fi tai soita numeroon 040 871 6214.

Vapaiden paikkojen tilanteen näet oheisesta kartasta.

Voit tiedustella paikkatilannetta myös sähköpostilla tai puhelimitse.

Paikkojen hinnat:

Paikat 1 – 13 (3 x 2 m) 85,00 €
Paikat 14 – 67 (3 x 3 m) 95,00 €
Paikat 68 – 91 (4 x 4 m) 115,00€
Autopaikat 92 – 97 (8 x 5 m) 140,00€

Kaikki paikat sisältävät automaattisesti sähkön.

Pyydämme tarkistamaan valaisimien kunnon ennen markkinoita. Ja huomioittehan, että lämmittimiä sulakkeet eivät kestä!

Myyntipaikan varaaminen

Myyntipaikan varaaminen

Varataksesi myyntipaikan Linnoituksen Joulumarkkinoilta täytä oheinen lomake.
Edellisen vuoden myyjille on varattu heidän edellisen vuoden paikat 31.10. asti, jonka jälkeen lunastamattomat paikat vapautuvat myyntiin.

Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Jos valitsemasi paikka on jo varattu, niin markkinajärjestäjät osoittavat sinulle vastaavan kokoisen paikan eri kohdasta markkina-aluetta. Jos vastaavan kokoisia paikkoja ei ole enää varattavissa, niin markkinajärjestäjät ovat sinuun yhteydessä.

Varauksen lähettämisen jälkeen saat automaattisesti vahvistusviestin varauksen onnistumisesta. Huomaathan että vahvistusviesti sisältää myös maksutiedot. Jos paikkaa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, vapautuu myyntipaikka ilman erillistä ilmoitusta. Kun maksu on kirjautunut järjestelmäämme ja paikkasi on näin vahvistettu, lähetämme myös tarkemmat myyjiä koskevat markkinaohjeet sinulle sähköpostilla.

Tutustu myös yleisiin toimitusehtoihin ennen markkinapaikan varaamista.


*-merkityt kentät ovat pakollisia