Linnoituksen Joulumarkkinat 10-11.12.2022


Kiitos kaikille joulumarkkinoille osallistuneille!

Lappeenrannan Linnoituksen Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna 10-11.12.2022. Kauppaa Linnoituksen Joulumarkkinoilla on käyty jo neljännesvuosisata, joten voidaan todellakin puhua perinteisistä joulumarkkinoista.

Joulumarkkinat ovat perinteinen joulunalustapahtuma Lappeenrannan historiallisessa Linnoituksessa, joka kerää kaupunkilaiset joulutunnelman hakuun.

Markkinat järjestetään joulukuussa Linnoituksen Katariinantorilla. Markkinaviikonloppuna tori täyttyy noin sadasta markkinamyyjästä, jotka myyvät käsitöitä, koristeita, leivonnaisia ja muita jouluaiheisia tuotteita. Markkinoilta löydät aitoja ja erilaisia ideoita joululahjoiksi! Myyntipaikat ja myyntipaikkojen varaus tapahtuu näiden sivujen kautta.

Tiedoksi myyjille ja markkinavieraille:

Infopiste sijaitsee Lappeenrannan Nuorkauppakamarin JCI teltassa. Huomioittehan, että makkaranmyyntiä toteuttaa ainoastaan Lappeenrannan Nuorkauppakamari.

Seuraavilla myyntiartikkeleilla on kiintiöt: Loimulohi, Buffet toiminta, vaatemyynti sekä makeismyynti. Lisätietoa kiintiöistä saa ottamalla yhteyttä projektipäälliköihin.

Loimulohi kiintiömme on täynnä!

Kaikki myyntipaikat ovat sähköistettyjä. Tulemme kuitenkin tänä vuonna säästämään energiaa vähentämällä sähkökäyttöä yöllä. Mikäli tarvitset viikonlopun ylitse yösähköä, joudumme veloittamaan siitä 25€ yösähkömaksun. Jos tarvitset sähköä markkina-aikojen ulkopuolella tai yöaikaan ilmoitathan siitä paikanvaraamisen yhteydessä. 

Tästä pääset Linnoituksen joulumarkkinat -Facebook-tapahtumaan!

 

Joulumarkkinoiden myyntipaikat

Joulumarkkinoiden myyntipaikat varataan tämän sivuston kautta alla olevalla lomakkeella.
Myyntiaika on lauantaina 10.12. klo 10-16 ja sunnuntaina 11.12. klo 10-15.

Huomaathan, että markkinamme ovat ulkomarkkinat. Myyjä tuo mukanaan oman myyntiteltan ja pöydän.
Myyntialue on tarkkaan mitoitettu, joten pidäthän huolen, että telttasi ei ylitä varaamasi ruudun kokoa. 

Joulumarkkinoihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä sähköpostitse joulumarkkinat@jclappeenranta.fi tai soita numeroon 040 871 6214.

 

Vapaiden paikkojen tilanteen näet oheisesta kartasta. Voit tiedustella paikkatilannetta myös sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Paikkojen Early Bird hinnat 20.10.2022 asti:

Paikat 1 – 13 (3 x 2 m) 90,00 €
Paikat 14 – 67 (3 x 3 m) 100,00 €
Paikat 68 – 87 (4 x 4 m) 118,00€
Autopaikat 88 – 98 (8 x 5 m) 145,00€

 

Paikkojen hinnat 21.10.2022 alkaen:

Paikat 1 – 13 (3 x 2 m) 95,00 €
Paikat 14 – 67 (3 x 3 m) 105,00 €
Paikat 68 – 87 (4 x 4 m) 123,00€
Autopaikat 88 – 98 (8 x 5 m) 150,00€

 

Kaikki paikat sisältävät automaattisesti sähkön.

Tarkistakaa sähkölaitteiden kunto ennen markkinoita. Huomioithan, että sähkökeskuksista lähtevissä jatkovedoissa sekä mahdollisissa valaisimissa on ehdottomasti käytettävä ulkokäyttöön tarkoitettua johto- ym. kalustoa. Huom! Sulakkeet eivät kestä lämmittimiä!

 

Myyntipaikan varaaminen

 

Myyntipaikan varaaminen

Varataksesi myyntipaikan Linnoituksen Joulumarkkinoilta täytä oheinen lomake.
Paikkansa enakkoon varanneille myyjille on annettu aikaa lunastaa paikat 6.9 asti, jonka jälkeen lunastomattomat paikat vapautuvat myyntiin. Myyntipaikkakarttaa päivitetään tämän jälkeen. 

Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Jos valitsemasi paikka on jo varattu, niin markkinajärjestäjät osoittavat sinulle vastaavan kokoisia paikkoja eri kohdasta markkina-aluetta. Jos vastaavan kokoisia paikkoja ei ole enää varattavissa, niin markkinajärjestäjät ovat sinuun yhteydessä.

Varauksen lähettämisen jälkeen saat automaattivastauksenn varauksen onnistumisesta. Tämän jälkeen projektipäälliköt ottavat sinuun yhteyttä lisäinfoon ja laskutuksen liittyen. 

Tutustu myös yleisiin toimitusehtoihin ennen markkinapaikan varaamista.


*-merkityt kentät ovat pakollisia