Joulupuu -keräys


Joulupuu on hyväntekeväisyysprojekti, joka on ollut alkujaan Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen projekti. Nykyisin keräys järjestetään paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta ympäri Suomen. Lappeenrannassa keräys järjestetään vuonna 2018 jo kahdennentoista kerran ja se toteutetaan yhdessä EKSOTEn Lappeenrannan perhe- ja sosiaalipalvelujen, sekä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Keräyksessä yksityiset ihmiset ja yritykset lahjoittavat joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka muuten saattaisivat jäädä kokonaan ilman joulupukin tuomisia.

Keräysaika on marraskuun lopusta joulukuun alkuun. Nuorkauppakamari järjestää alueen keräyspaikat, valmistaa keräyspisteiden pakettikortit ja keräyksen päätyttyä toimittaa lahjat sosiaalitoimelle, joka hoitaa lahjojen jakamisen lapsille.

Joulupuu tuo lahjan lapselle.

JOULUPUU –KERÄYKSEN OHJEET

  • Nouda keräyspisteestä pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän, esim. POIKA 15 v. tai TYTTÖ 6 v.
  • Lahjaksi käy uusi ostettu tai itse tehty paketti.
  • Älä lahjoita rahaa tai käytettyjä tavaroita.
  • Tuo lahjasi Joulupuu –keräyspisteeseen valmiiksi paketoituna.
  • Älä kiinnitä pakettiin joulukorttia, vaan keräyspisteestä saatu pakettikortti.
  • Jos olet valinnut Joulupuusta tyhjän pakettikortin, merkitse pakettikorttiin lahjan sisältö (vaatteissa koko) ja kiinnitä se lahjaan esim. kuminauhalla tai narulla.
  • Nuorkauppakamari toimittaa kaikki lahjat Eksotelle, jossa pakettikortit vaihdetaan oikeisiin lasten nimillä varustettuihin joulukortteihin ja lahjat toimitetaan oikeisiin osoitteisiin.

Lappeenrannan alueen Joulupuu -keräyspisteet 2018

Kauppakeskus Galleria

Kauppakeskus IsoKristiina

Kehruuhuone

Prisma Lappeenranta

Keräyksen järjestäjä ja yhteystiedot

Keräystä koordinoi Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry. Nuorkauppakamarilaiset tarvoitat Joulupuu-keräykseen liittyen osoitteesta joulupuu (at) jclappeenranta.fi

Luemme sähköpostia viikoittain. Kiireellisessä asiassa tavoitat meidät keräysaikana puhelimitse 050 388 4360 tai lähettämällä viestin Joulupuu Lappeenranta- Facebook-sivuille.

Ajankohtaisia uutisia ja tuoreita päivityksiä löydät Joulupuu Lappeenranta Facebook –sivulta

Tehdään yhdessä hyvää omalla alueella osallistumalla keräykseen ja haastamalla ystävät mukaan!

Tietoa yrityksille jotka haluavat osallistua Joulupuu -keräykseen

Onko tarkoituksenanne käyttää henkilöstön joulumuistamisiin tarkoitetut rahat Joulupuu -keräykseen? Tai keräättekö lahjoja henkilöstön kesken ryhmänä? Jos, niin ota ajoissa yhteyttä meihin, toimitamme teille ohjeet. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta joulupuu (at) jclappeenranta.fi

Joulupuu -keräyksen mahdollistavat lukuisat yritykset ja yhteisöt

Joulupuu -keräystä ei olisi ilman niitä lukuisia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka antavat aikaansa tai tuotteitansa veloituksetta keräyksen onnistumisen takaamiseksi. Ilman näitä yhteistyökumppaneita, ei keräyksen järjestäminen olisi mahdollista. Lappeenrannan Nuorkauppakamari suosittelee: valitse näistä ja tue paikallista!

Prisma Lappeenranta keräyspiste
Iso-Kristiina keräyspiste
Eksote lasten ja nuorten talo Rakuunamäellä
Messutuloste Rolleri Oy julisteet ja roll upit
Roister Marketing Oy luo keräyksen visuaalisen ulkoasun ja kaiken materiaalin
SaiPa tukemassa keräystä
Kopio Niini tulostaa Joulupuu -keräyksen pakettikortit
Sokos keräyspiste (IsoKirstiina)
Esprit keräyspiste (IsoKristiina)