JCI All Inclusive in Border Town 


JCI All Inclusive in Border Town johdatteli ison joukon jäsenistöä, vanhoja kähmyjä ja tutustujia Sorjosen Lappeenrantaan. Aluksi saimme kaupungin esittelyn Sorjosessakin esillä olleiden teemojen kautta ja pääsimme ryhmäkuvaan itse Sorjosen kanssa, pahvisen tosin. 

Ryhmissä kuulimme erilaisia kamaritarinoita menneiltä vuosilta ja tutustuimme toisiimme. Kävely vei yhdelle Leikkikentät kuntoon -projektin leikkikentälle, jossa kerrottiin tarinaa projektista reilun 10 vuoden takaa. Matkalla myös jokainen ryhmä ideoi uutta toimintaa ja uusia projekteja.

Ilta huipentui mahtavaan venäläissävytteiseen Border Town -buffaan. Ja mikä parasta, jokainen pääsi osallistumaan iltapalan tekemiseen! Iltapalan ohessa kuulimme esittelyt Suomen Senaatista sekä kamarin tämän hetken toiminnasta ja projekteista. Ilta kului innostuneen ja hyväntuulisen puheensorinan ja naurunremakan säestyksellä.

Tavoitteena oli saada paljon väkeä liikkeelle ja tutustuttaa eri JC-vuosikertoja toisiinsa sekä näyttää mahdollisesti jäsenyydestä kiinnostuneille ja koejäsenille, mitä kaikkea tämä harrastus voi tarjota, ja olla näin tukena jäsenhankinnassa. Halusimme synnyttää yhdessä tekemisen kautta positiivista pöhinää kamariin ja uusia ideoita tulevaan toimintaan. Vuoden suurin tapahtuma taisi kyllä täyttää nämä tavoitteet – ja meidät kähmytkin saatiin aktivoitumaan :) 

Elli #76507