Linnoituksen Joulumarkkinat uudistuvat


Lappeenrannan Linnoituksen joulumarkkinoilla tapahtuu isoja muutoksia tänä vuonna. Tapahtuman järjestelyvastuu siirtyy Lappeenrannan Nuorkauppakamarilta Lions Club Lappeenrannalle. Nuorkauppakamari on järjestelyissä mukana Lions Clubin yhteistyökumppanina ja mm. tuottaa oheisohjelmaa markkinoille.

Linnoituksen Joulumarkkinat toteutetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä perjantaista 15.12. 2023 lauantaihin 16.12.2023 siten, että tapahtuma avataan perjantaina klo 14. Tapahtuma on avoinna yleisölle perjantaina klo 14–20 ja lauantaina klo 9–15.

Kahden kokeneen toimijan yhteistyöllä Linnoituksen Joulumarkkinat uudistetaan monipuolisia elämyksiä vanhan kaupungin miljöössä tarjoavaksi talviseksi tapahtumaksi. Entistä paremman näkyvyyden ja kiinnostavan oheisohjelman odotetaan kasvattavan tapahtuman kauppias- ja kävijämääriä merkittävästi.

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin Raija Kontunen ja Lions Club Lappeenrannan Veikko Teerioja allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Linnoituksen Joulumarkkinoiden järjestämisestä