Lappeenrannalta vahva edustus Vuoden Nuoren Menestyjän finaaliin!


Toista kertaa Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun historiassa aluefinaalien TOP3-voittajat ratkaistiin yleisöäänestyksellä. Etelä-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomen alueilta aluefinalisteja oli yhteensä 33 ja äänten tarkastuslaskennan jälkeen jokaiselta alueelta kansalliseen kilpailuun etenee kolme kilpailijaa.

Itä-Suomen (alue B) alueelta jatkoon pääsivät Visma Solutions Oy:n yrittäjä Ari-Pekka Salovaara, projektipäällikkö ja Aasia-asiantuntija Ding Ma sekä muusikko Jannika Wirtanen.

Aluevoittajat kansalliseen finaaliin

Aluekilpailujen 12 voittajaa etenevät kansalliseen finaaliin. Kansalliset voittajat valitsee päätuomaristo, johon kuuluvat kilpailun suojelija ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, Kumppania Oy:n toimitusjohtaja Leena Roskala, Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen, eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen markkinointijohtaja Päivi Sihvola sekä Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen varapuheenjohtaja Ellimaija Ahonen.

– Oma tavoitteeni on edesauttaa yhteiskunnan positiivista kehitystä ja tehdä Suomesta parempi paikka elää, olla ja yrittää, joten siksi onkin kunniakas tehtävä toimia kilpailun suojelijana sekä tuomarina, Jaajo Linnonmaa toteaa.

Kansalliset voittajat palkitaan Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vaalikokouksessa Helsingissä 13.10.2018. Kansallisen kilpailun voittajat etenevät automaattisesti vielä kansainväliseen TOYP – Ten Outstanding Young Persons of the World -kilpailuun.

Maailmanlaajuisesti tunnettu kilpailu

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin kotimaista osaamista niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin sekä tehdä näkyväksi positiivisia ja innostavia esimerkkejä johtajuudesta ja henkilökohtaisesta menestymisestä. Nuori Menestyjä on 18–40-vuotias Suomen kansalainen ja uuden sukupolven esikuva, joka inspiroi omalla esimerkillään ja kannustaa muita ihmisiä aktiiviseen toimintaan ja muutosmyönteisyyteen. Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt kilpailua vuodesta 1990.

Lisätiedot:

Alue B, aluekilpailupäällikkö
Pauliina Hirviniemi
pauliina.hirviniemi@jci.fi
+358 50 566 0920