Lappeenrannan Nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi Susanna Mäkiniemelä


Laitex Oy:n Kirsi Aapro aluekoordinaattoriksi

pres2015-susannaLappeenrannan Nuorkauppakamari ry on valinnut tulevan vuoden hallituksen. Yhdistyksen puheenjohtajana aloittaa henkilöarviointikoordinaattori Susanna Mäkiniemelä Psycon Oy:stä ja varapuheenjohtajana yrittäjä Antti Koskinen Fissiomedia Oy:stä.

Vuoden 2015 hallitukseen valittiin lisäksi kumppanivastaavaksi ja rahastonhoitajaksi Laura Saarainen, kansainvälisyysvastaavaksi Laura Jäppinen, sihteeriksi Silja Korhonen, tiedottajaksi Katri Pajarinen, sekä tapahtumavastaavaksi Henry Tapiola. Hallituksen jäsenenä jatkaa myös edellisen vuoden puheenjohtaja Kirsi Aapro.

Lappeenrantalainen projektiassistentti Kirsi Aapro valittiin myös Suomen Nuorkauppakamareiden alueellisen organisaation varapuheenjohtajaksi eli aluekoordinaattoriksi vuodelle 2015. Tehtävässään Kirsi vastaa mm. yhteydenpidosta yrittäjäjärjestöihin sekä toimii paikallisten Nuorkauppakamareiden tukena puheenjohtajuuteen valmistautumisessa ja sen toiminnan suunnittelussa. Alueen palkintopäälliköksi valittiin yrittäjä Mira Pöllänen Lappeenrannan Nuorkauppakamarista.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari on nuorten alle 40-vuotiaiden aikuisten kehittymis- ja johtamisjärjestö, joka vaikuttaa aktiivisesti, tukee alueensa elinkeinoelämää ja on positiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Nuorkauppakamarissa pääpaino on tekemällä oppiminen ja esimerkiksi hallitusrooleissa toimitaan aina vain vuosi kerrallaan. Nuorkauppakamarit Suomessa ja kansainvälisesti luovat erinomaiset mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Lappeenrannassa Nuorkauppakamari tunnetaan mm. Linnoituksen Joulumarkkinoiden ja Joulupuu-keräyksen järjestäjänä, sekä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen vaikuttavasta Päivä Johtajana -tempauksesta. Marraskuun lopulla kamari järjestää Holiday Club Saimaalla joulukonsertin, jossa esiintyy Club For Five.

 

Lisätietoja:

Laura Saarainen
Tiedottaja 2014
Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry
lio@jclappeenranta.fi
puh. 044 040 0502

Susanna Mäkiniemelä
Tuleva puheenjohtaja 2015
Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry
pres@jclappeenranta.fi
puh. 040 774 0299