Nuorkauppakamarin järjestämä Joulupuu-keräys onnistui yli odotusten


Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry:n järjestämä Joulupuu-keräys onnistui yli odotusten
Hyväntekeväisyyskeräys Joulupuu onnistui tänä vuonna yli odotusten. Lahjoja saatiin noin 600 kappaletta, joka tarkoittaa sitä, että osa keräyksen kohteena olevista lapsista sai useamman kuin yhden lahjan. Lahjojen keräys järjestettiin jo seitsemännen kerran Lappeenrannassa ja Lappeenrannan Nuorkauppakamari toteutti sen yhdessä EKSOTE:n Lappeenrannan perhe- ja sosiaalipalvelujen kanssa. Keräyksen suojelijana toimi Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva. Kiitos kuuluu myös kaikille keräyksen yhteistyökumppaneille.

”Hyvin sujunut Joulupuu-keräys osoitti, että täällä Etelä-Karjalassa ihmiset välittävät toisistaan. Osallistuessamme keräykseen saamme myös itsellemme hyvän joulumielen ja jaamme joulun hyvää sanomaa. On pidetty yhteistuumin huolta siitä, että kuusen alta löytyy paketti kaikille lapsille, jotka muuten jäisivät vaille joulupukin tuomisia”, toteaa Jarva.

Lahjoja kerättiin noin kahden viikon ajan kuudessa eri keräyspisteessä. Keräys tuottaa iloa monen paikallisen lapsen jouluaattoon. Lappeenrannan Nuorkauppakamari järjestää keräyksen myös ensi vuonna.
Lisätietoja:
Laura Saarainen
Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry
044 0400 502