Päivä Johtajana -tempaus toteutetaan taas toukokuussa


päivä johtajanaKamarimme toteuttaa tänä vuonna toista kertaa Päivä Johtajana- tempauksen, jossa eri alojen yrittäjät ja johtajat tarjoavat näköalapaikan omaan työpäiväänsä 17-20 vuotiaalle nuorelle. Tempaus toteutetaan toukokuussa ja mukaan johtajista ovat lupautuneet jo mm. kaupunginjohtaja Kimmo Jarva sekä viestintäjohtaja ja 2. kaupunginsihteeri Alina Kujansivu. Lisäksi mukana on johtajia Lappeenrannan Teknilliseltä yliopistolta ja paikallisia yrittäjiä. Kouluista mukaan ovat lähteneet tähän mennessä Lyseon lukio, Lauritsalan lukio sekä ammattikoulun liiketalouden linja.

Tempauksen tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus tutustua todelliseen johtajan työhön ja päästä tutustumaan hänen yritykseen/työnantajaansa. Lisäksi päivä antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään. Nuoret saavat myös konkreettisia apuvälineitä työnhakuun ja työelämään liittyen.

Tempauksen suojelijana toimii tänä vuonna Anne Brunila.

Olisitko Sinä kiinnostunut olemaan mukana tässä tempauksessa? Tiedätkö 17-20 vuotiaan nuoren, joka olisi kiinnostunut tutustumaan johtajan työpäivään?

 

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Lpr:n Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana- projektipäällikkö
Laura Jäppinen
paivajohtajana@jclappeenranta.fi
050-3522206