Vuoden Positiivisin lappeenrantalainen 2013 on Titta Valtonen


Lappeenrannan Nuorkauppakamarin ja Positiivareiden järjestämässä kampanjassa valittiin toista kertaa Vuoden Positiivisin lappeenrantalainen. Valinta tehtiin äänestäjien tahtoa noudattaen. Valituksi tuli, eniten ääniä kerännyt, Etelä-Karjalan Siivoustukun energinen ja positiivinen yrittäjä, Titta Valtonen.

Voittaja on toiminut 13 vuotta perheyrityksessä yrittäjänä. Yrityksellä on toimipisteet Mikkelissä ja Lappeenrannassa. Titta Valtonen tunnetaan ihmisenä, joka ei lannistu helposti ja ottaa vaikeudet vastaan haasteena. Omassa työssäänkin hän auttaa asiakkaita ratkaisemaan haasteita. Omat asiakkaat ja tavarantoimittajat ovat yrittäjän sydäntä lähellä ja hänet tunnetaan hyvästä ja aurinkoisesta palvelusta. Positiivisuuden lähde Titalla on omassa perheessä ja suvussa. Ystävyyssuhteet ja sosiaalinen verkosto antaa myös positiivisuutta. Titta Valtonen on mukana kokoomusnaisissa, oman alan hallitustyöskentelyssä ja yrittäjäjärjestöissä. Suomalaisuus ja kotimaisuus ovat voittajalle tärkeitä asioita sekä halu tuoda Lappeenrannan kaupunkiin positiivisuutta.

Vuoden positiivisin lappeenrantalainen palkittiin kunniakirjan lisäksi ”Positiivisin lappeenrantalainen 2013” – paidalla ja lounashetkellä Lappeenrannan kaupungin edustajien kanssa. Voittaja oli yllättynyt palkinnosta ja koki voiton ihanaksi asiaksi. Voittajan neuvo kaikille positiivisuuteen on ”ettei pitäisi liikaa miettiä mitä muut ajattelee, vaan tehdä niin kuin itsestä tuntuu hyvälle”.

Äänestys toteutettiin tänä vuonna yhteistyössä paikallisten yrityksien kanssa. Äänestys sai hyvin näkyvyyttä ja ääniä kertyikin yli 500. Voittaja sai kaikista äänistä 29 %. Äänestäneiden kesken arvotaan kuntosali ja hieronta lahjakortteja Liikunta- ja hyvinvointikeskus TreeniXiin.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari järjestää Vuoden Positiivisimman äänestyksen myös ensi vuonna.

 

Lisätietoja:
Mari Ravattinen
Positiivisuusäänestyksen vetäjä 2013
Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry
0400 304211
www.jclappeenranta.fi