Pauliina Papunen Lappeenrannasta Suomen Nuorkauppakamarien kansainvälisyyspäälliköksi


Pauliina Papunen Lappeenrannasta Suomen Nuorkauppakamarien kansainvälisyyspäälliköksi

Lappeenrantalainen Pauliina Papunen on valittu 2.11.2019 Tallinnassa pidetyssä kokouksessa Suomen Nuorkauppakamarien vuoden 2020 kansalliseksi kansainvälisyyspäälliköksi neljän ehdokkaan joukosta. Ensi vuonna Pauliina vastaa esimerkiksi kotikansainvälisyyden kehittämisestä, Suomen delegaation johtamisesta Eurooppa- ja maailmankokouksissa ja ystävyyskamaritoiminnan edistämisestä.

Pauliina on ollut Nuorkauppakamaritoiminnassa mukana vuodesta 2015 ja käyttänyt ajan tehokkaasti monenlaisissa rooleissa, kuten Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtajana vuonna 2018. Tänä vuonna Pauliina on toiminut Suomen Nuorkauppakamarien alue B:n kansainvälisyyspäällikkönä. Pauliina on muun muassa auttanut suomalaisia kamareita löytämään ystävyyskamareita ympäri maailmaa ja tiedottanut alue B:n kamareita ajankohtaisista kansainvälisistä tapahtumista ja mahdollisuuksista. 

Pauliina on systemaattisesti kehittänyt Nuorkauppakamarissa kansainvälisyyttä muun muassa toteuttamalla Twin with a Finn -ystävyyskamariohjelman sekä järjestämällä International career in Lappeenranta -seminaarin. Pauliina on opiskellut ja asunut ulkomailla ja näkee nuorkauppakamaritoiminnan erinomaisena mahdollisuutena kehittää kansainvälisiä taitoja ja luoda laajat verkostot ympäri maailman. Nuorkauppakamaritoiminnassa on maailmanlaajuisesti yli 200 000 ihmistä mukana. 

Kirsi Aapro, Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja iloitsee valinnasta. ”Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry:ssä ja myös kansallisella tasolla kansainvälisyys on yksi tärkeimmistä painopistealueista. On upeaa nähdä, että yksi jäsenistämme on edistämässä kansainvälisyyttä myös kansallisella tasolla. Tiedän, että Pauliinalla on paljon annettavaa toiminnalle” kertoo Kirsi.