Kuka on vuoden positiivisin lappeenrantalainen?


Kuka on vuoden positiivisin lappeenrantalainen?

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry etsii vuoden Positiivisinta Lappeenrantalaista vuodelle 2019. Kolmen vuoden tauon jälkeen projekti palaa jälleen! Nuorkauppakamarilaiset yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa haluavat palkita valoa tuovasta positiivisuudesta.

Kuva: Vuoden positiivisin lappeenrantalainen –logo (Mira Pöllänen)

Vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja eli ihan kuka vain! Ammatilla ei ole väliä. Tärkeää on, että vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen voi toimia esikuvana kaikille meille. Henkilö on esimerkiksi osoittanut tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta tai hänen saavutuksensa ovat merkittäviä ja hän auttaa myös muita onnistumaan.

Maininnan voi saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti sekä sisäiseen että ulkoiseen ympäristöönsä.

Vuoden 2019 Positiivisin Lappeenrantalainen – kilpailun ehdokkaat ovat Alina Kujansivu, Hiski Hämäläinen, Ilkka Räsänen, Kulttuuritila Nuijamies ry, Lappeenrannan Mielenterveysseura, LUM ry & Kalevan Kisojen talkooväki ja Rata-ryhmä & Aapo Stavén.

Positiivisin Lappeenrantalainen -kilpailun äänestys on avattu Lappeenrannan Nuorkauppakamarin verkkosivuille https://jclappeenranta.fi/toiminta/positiivisin-lappeenrantalainen/, jossa pääsee myös tutustumaan ehdokkaisiin tarkemmin. Vaihtoehtoisesti äänestämään pääsee myös Linnoituksen Joulumarkkinoiden Facebook-tapahtumassa.

Vuoden 2019 Positiivisin Lappeenrantalainen julkistetaan Linnoituksen joulumarkkinoiden avauksessa lauantaina 14.12.2019.

”Haluamme hyvän henkisen kilpailun kautta tuoda esille positiivisia ihmisiä ja tekoja ympärillämme. Toivomme myös, että näiden mahtavien ehdokkaiden esimerkkien kautta me kaikki inspiroitumme toimimaan positiivisuuden kautta. Enemmän peukutusta ja yhdessä tekemistä!” kertoo Ding Ma, vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen 2019:n projektipäällikkö.

”Mielen Melodiat on tukemassa positiivisen Lappeenrantalaisen kampanjaa.  Meille on tärkeää, että pienillä arjen teoilla voidaan vaikuttaa myönteisen ilmapiirin luomiseen.” kertoo Mari Ravattinen, toinen yhteistyökumppani Mielen Melodian perustajista.

Mukana mahdollistamassa Vuoden 2019 Positiivisin Lappeenrantalainen –kilpailua ovat yhteistyökumppanit Etelä-Karjalan liitto, Lappeenrannan kaupunki, Eekoo, Hito Hyvä, Mielen Melodiat ja Pulsan Asema.