Hito hyvä on vuoden positiivisin


Vuoden Positiivisin lappeenrantalainen on nyt valittu! MieSie-kansa valitsi Positiivisimmaksi lappeenrantalaiseksi kuumimmasta kuumimman maakunta-brändin Hito hyvän!

Hito hyvä voitti kilpailun huimalla 262 äänellä!  Äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin kolme kuntosali- ja liikuntalahjakorttia Liikunta- ja hyvinvointikeskus TreeniXiin. Voittajille on ilmoitettu arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti.Hito hyva

’Hito hyvä ja hauska juttu! Olemme positiivisesti erittäin yllättyneitä – kiitos kaikille äänestäjille. Toki myös olemme onnellisia ja otettuja tällaisesta tunnustuksesta. Meidän mielestämme Lappeenranta on hito hyvä kaupunki, ja elämään tarvitaan iloa ja piristystä.’ kommentoivat Hito hyvän toimitusjohtaja Arttu Muukkonen ja taiteellinen johtaja Samu Koskinen, kun Lappeenrannan Nuorkauppakamarin projektipäällikkö Heta Jurvanen ilmoitti heille voitosta.

Suuri ja lämmin kiitos ihanille yhteistyökumppaneille sekä kaikille äänestäjille, jotka osallistuitte tähän hyvää mieltä tuovaan projektiin!

 

Yhteistyökumppanit ja esiraati:
Radio Iskelmä
Lappeenrannan Kaupunki
Voittajan kukitus: Kukkakauppa – Hautaustoimisto Nyberg Oy
Julisteiden taitto: Nitro ID
Voittajan julkistus: Konditoria Aleksanteri
Arvontaan osallistuneiden palkinnot: Treenix Oy