Nordic Conference, Beyond Borders, Tallinna 2015


Elokuussa Tallinnassa järjestetty Beyond Borders -konferenssi (18.-23.8.2015) houkutti tutustumaan Tallinna beyond borderskansainväliseen JCI-meininkiin, eikä koejäsenenä mukaan lähteminen ollut ollenkaan hullumpi kokemus!

Konferenssi kesti omalta osaltani pitkän viikonlopun, mutta innokkaimmille johtajuusakatemiasta kiinnostuneille ohjelmaa oli jo tiistaista alkaen. Itse saavuin paikalle myöhään torstai-iltana 20.8. ja perjantaina konferenssi avattiinkin jo aamujumpalla! Konferenssin ohjelma koostui innovatiivisista johtajista ja yritysten tarinoista, jotka osaavat ajatella luovasti ja ovat siksi menestyneet liike-elämässä. Innovatiivisia ja kiehtovia ihmisiä, joista mieleeni jäi ehkä parhaiten BMW:n Max Kalbfell, joka kertoi tulevaisuuden liikkuvuudesta ja BMW:n brändistä.

Parasta reissussa oli uudet tuntemattomat ihmiset, jotka kaikki olivat paikalla yhteisen mielenkiinnon vuoksi ja valmiita tutustumaan avoimiTallinna Beyond borders key noten mielin uusiin ihmisiin. Lappeenrannan varapuheenjohtajan Antin yllytyksestä pääsin paiskaamaan kättä sekä Euroopan että koko maailman JCI-pressojen kanssa. Tallinnalaiset olivat nähneet järjestelyissä paljon vaivaa, ja ensimmäisen illan juhlat olivatkin Tallink Spa & Conference hotellissa, jossa Tampereen strippaavat JCI munkit ja Bond tunnareita vetänyt SNKK viestintäjohtaja Iida esiintyivät näyttävästi. Varpaiden kastamisesta innostuneille oli vielä illan päätteeksi mahdollisuus kylpyläbileisiin samaisessa hotellissa. Toinen iltakaan ei jäänyt huonommaksi, kun juhlat olivat Tallinnan vapauden aukion parkkihallissa teemalla ”Nordic Wonderland”. Ohjelmassa oli muun muassa paikallisten lasten ja nuorten tanssiryhmien esityksiä, kakun leikkausta 100-vuotis syntymäpäivän kunniaksi, mahtavaa teemanmukaista pukeutumista, ”naturelliin nahka-asuunsa” maalattu underground-solisti, eikä myöskään sovi unohtaa syömistä ja juomista!

Parhaimpana reissusta jäi käteen ihanat muistot ja uudet ihmiset joihin tutustuin! <3

Heta