Joulupuu -keräys on jo käynnissä ja Linnoituksen Joulumarkkinatkin lähestyvät!


Joulun taikaa ja rauhallista joulun aikaa voi viettää Linnoituksessa itsenäisyyspäivän viikonloppuna la-su 8.- 9.12. Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna jo 29. kerran. Joulumarkkinat Katariinantorilla ovat avoinna molempina päivinä klo 10–16.

Markkinoilta löydät monia jouluherkkuja, käsitöitä ja lahjaideoita. Joulupukki vierailee torilla lauantaina ja sunnuntaina. Joulupukin lisäksi Lappeenrannan palveluskoirayhdistys järjestää koiravaljakkoajeluja tapahtuman aikana. Lisäksi lapsille on luvassa aarteen etsintää. Joulupuu -keräys on käynnissä koko viikonlopun, lahjat voi toimittaa Kehruuhuoneen keräyspisteelle.

 

Joulupuu -keräyksen palautuspiste Joulumarkkinoilla

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja Lappeenrannan seudulla oleville lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Lappeenrannan Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen tänä vuonna jo 12. kerran. Keräys toteutetaan yhdessä Eksoten Lappeenrannan perhe- ja sosiaalipalvelujen kanssa. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin ja lahjan saajan oikeutta yksityisyyteen ei vaaranneta.

Keräys on käynnissä 26.11-9.12 välisenä aikana ja keräyspisteet ovat Prisma, Iso-Kristiina: Esprit ja Sokos, Kehruuhuone, Kauppakeskus Galleria. Käy hakemassa Joulupuu -keräyspisteestä pakettikortti joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Tuo paketoitu lahjasi mihin tahansa keräyspisteeseen takaisin niin että siihen on kiinnitetty saamasi pakettikortti.

 

Lisätietoja ja yhteystiedot:

www.jclappeenranta.fi

https://www.facebook.com/events/171068060126447/

https://www.facebook.com/joulupuulappeenranta/