Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry järjestää jälleen Joulupuu-keräyksen


Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry järjestää jälleen Joulupuu-keräyksen
Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja Lappeenrannan seudulla oleville lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia.

Lappeenrannan alueella on noin 500 lasta lastensuojelun asiakkaana. Joulupuu-keräyksen kautta pystymme tuomaan hyvää mieltä lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille ja erityisesti lahjan saajille perheineen. Lahjojen keräys järjestetään jo seitsemännen kerran ja se toteutetaan yhdessä EKSOTE:n Lappeenrannan perhe- ja sosiaalipalvelujen kanssa. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin ja lahjan saajan oikeutta yksityisyyteen ei vaaranneta.

Lahjojen keräysaika on 29.11.–13.12.2013 kuudessa eri keräyspisteessä. Tänä vuonna keräyspisteinä toimivat Lappeenrannan Prisman asiakaspalvelupiste, Nordea, LTKY ja SAIKO (yliopistolla), Anttilan asiakaspalvelupiste Kauppakeskus IsoKristiinassa, Joutsenon S-Market sekä Ravintola Piilipuu Savitaipaleella. Lisäksi lahjoja voi palauttaa myös Linnoituksen joulumarkkinoille Lappeenrannan Nuorkauppakamarin makkaranpaistopisteeseen 7.-8.12.2013.

Haastamme alueen ihmiset ja yritykset mukaan lahjoittamaan lapselle joululahjan. Keräyspisteistä löytyvät pakettikortit, jotka on listattu osittain lasten omien toiveiden pohjalta. Jokainen lapsi ansaitsee hyvän joulumielen.

Keräyksen suojelijana toimii Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva. Lisätietoja keräyksestä löytyy osoitteesta www.jclappeenranta.fi.
Lisätietoja:
Noona Hänninen
Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry
040 7721199