Linnoituksen joulumarkkinoille 7.-8.12.2013 mahtuu vielä myyjiä


Perinteiset Lappeenrannan Linnoituksen Joulumarkkinat järjestetään 7.-8.12.2013 jo 24. kerran! Joulumarkkinat ovat perinteinen joulunalustapahtuma Lappeenrannassa, joka kerää kaupunkilaiset ja matkailijat Linnoitukseen joulutunnelmaa luomaan.

Markkinoilla on myynnissä mm. leivonnaisia, säilykkeitä, käsitöitä, joulukoristeita ja muita sisustustuotteita. Ohjelma on suunniteltu koko perhettä ajatellen. Markkinoilla tapaat joulupukin ja voit talutusratsastaa ponilla. Viikonlopun aikana päästään nauttimaan myös musiikista Resonanssi naiskuoron voimin. Markkinaviikonloppuna julkistetaan myös vuoden 2013 Linnoituksen Joulumuori ja voit lisäksi osallistua Joulupuu-keräykseen ja antaa joululahjan vähävaraisille lapsille.

Tapahtumassa on vielä joitakin myyntipaikkoja vapaana, joten kannattaa toimia nopeasti. Ensisijalla ovat jouluiset myyntiartikkelit.Vapaana olevat paikat on esitelty osoitteessa www.jclappeenranta.fi.

Linnoituksen alueen liikennejärjestelyt muuttuvat markkinaviikonloppuna ja vieraiden toivotaan saapuvan Linnoitukseen kävellen. Autot toivotaan jätettävän kaupunkiin tai sataman hiekkaparkkiin.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry
Projektipäällikkö Antti Koskinen
linnoituksenjoulumarkkinat@mail.com
040 556 2515