Lappeenrannassa alueen parasta kamaritoimintaa


Lappeenrannan Nuorkauppakamari on palkittu 4.4.2020 etäyhteyksin järjestetyssä Suomen Nuorkauppakamareiden B-alueen palkintogaalassa vuodelta 2019 Alueen Paras Kamaritoiminta –palkinnolla. Kunniamaininnan Lappeenrannan Nuorkauppakamari sai Alueen Paras Projekti palkintokategoriassa KarjalAreena-projektistaan.

Paras kamaritoiminta – palkinto on osoitus merkityksellisestä ja vaikuttavasta toiminnasta. Vuonna 2019 Kirsi Aapron johtama paikallinen Nuorkauppakamari on panostanut kamarin tulevaisuuden pohjan varmistamiseen, perinteiden vaalimiseen uuden innovointia unohtamatta, jäsenistön kehittymis- ja vaikuttamismahdollisuuksiin sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Lappeenrannan Nuorkauppakamari toteutti vuonna 2019 viisi yhteiskuntaan vaikuttavaa projektia, Lasten Vaalit, SiivookSie Lappeenranta, Positiivisin lappeenrantalainen, KarjalAreena ja Linnoituksen joulumarkkinat. Kunniamaininnan saanut avoin keskustelufoorumi KarjalAreena toteutettiin vuonna 2019 ensimmäisen kerran. Tapahtumassa nostettiin esille maakunnalle tärkeitä, ajankohtaisia asioitateemalla “elinvoimainen Etelä-Karjala”.

”Paikalliset kamarit ja niiden toiminta on koko Nuorkauppakamarin toiminnan sydän. Tässäpalkintokategoriassa painotetaan muun muassa kamarin johtamista ja strategista suunnittelua, yksilönkehitystä, yhteiskunnallista osallistumista, kansainvälistä toimintaa ja talousprojektia.” Taru Mikkonen, Suomen Nuorkauppakamarit ry, B alueen Aluejohtaja 2019.

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Nina Kervinen on onnellinen saadusta palkinnosta ja kunniamaininnasta: ”Kamarimme jäsenet ovat toimintamme ydin ja olen erittäintyytyväinen jäsenistömme aktiivisuudesta sekä yhteisöllisyydestä. Saamamme palkinto viime vuodesta osoittaa sen, että kamarimme tekee merkityksellisiä asioita ja ennen kaikkea jäsenemme tekevät toimintaa koko sydämellään. Tämä on myös suuri kunnia ja kiitoksen osoitus kamarimmeviime vuoden puheenjohtajalle, Kirsi Aaprolle”.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja on vuosien varrella tehnyt paljon vaikuttavaa toimintaa Lappeenrannan alueella.