Ensi viikonloppuna järjestetään 24 tuntia kestävä kansainvälinen koulutustapahtuma – puikoissa on lappeenrantalainen Pauliina Papunen


Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää 17.-18.4. Togethernet 24h – etäkoulutustapahtuman, jossa osallistujat pääsevät kuulemaan kymmeniä koulutuksia ja puheenvuoroja muun muassa johtajuudesta, kestävästä kehityksestä, vuorovaikutustaidoista ja esiintymisestä sekä oman osaamisen tunnistamisesta. Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille, jotka haluavat oppia uutta. Togethernet 24h toteutetaan englanniksi.

Tapahtumaa organisoi n. 20 henkilön tiimi, jota vetää lappeenrantalainen Pauliina Papunen. Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsen Pauliina toimii tänä vuonna Suomen Nuorkauppakamareiden Kansallisena kansainvälisyyspäällikkönä ja kehittää siten kansainvälisyyttä monipuolisesti. Kuten lähes jokaiseen organisaatioon ja yhdistykseen, korona on vaikuttanut myös nuorkauppakamareiden toimintaan: tapahtumia on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan.

Kalenterissa oli yllättäen monta vapaata viikonloppua ja iltaa. Nautin yhdistystoiminnasta ja halusin tehdä jotain   erilaista tämänvuotiseen virkaani liittyen. Idea tapahtumaan tuli muutamalta kansallisen toimijalta noin kuukausi sitten. Halusimme tehdä jotain isoa ja merkityksellistä sekä ottaa tekemiseen mukaan myös kansainväliset verkostomme. Togethernet 24h -tapahtumalla pystymme tekemään näitä kaikkia, kertoo Pauliina.

Togethernet 24h -tapahtumaan odotetaan tuhansia osallistujia ympäri maapallon. Nuorkauppakamarin kansalliset toimijat noin 40 eri maasta ovat tapahtumassa mukana osallistumalla tapahtumaan ja markkinoimalla sitä omien verkostojensa kautta.

Muiden maiden ja myös Suomen kamaritoimijat on ollut helppo innostaa mukaan. Nuorkauppakamarilaisissa on valtavasti innovatiivisia ja toimeen tarttuvia tekijöitä. Tässä porukassa on hyvä kokeilla ja oppia yhdessä. Olemme saaneet tapahtumaan paljon apua ja tukea verkostoiltamme, Pauliina kertoo.

Togethernet 24h -tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan osoitteessawww.togethernet24h.com.