Pauliina Papusesta Lappeenrannasta Suomen Nuorkauppakamareihin kansainvälisten asioiden kehitysjohtaja


Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsen Pauliina Papunen on valittu kansainvälisten asioiden kehitysjohtajaksi ja samalla Suomen Nuorkauppakamareiden hallitukseen. Valinnan tekivät Suomen Nuorkauppakamareiden puheenjohtajat 10.10.2020 Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vaalikokouksessa.

Kehitysjohtajana Papusen tehtäviin kuuluu muun muassa edistää ja kehittää suomalaisten nuorkauppakamareiden kansainvälistymistä, kansainvälisiä suhteita, kansainvälistä vaikuttavuutta sekä osaamisen vientiä.
Tänä vuonna Pauliina on toiminut Suomen Nuorkauppakamareissa kansainvälisyyspäällikkönä ja järjesti lisäksi huhtikuussa 2500 osallistujaa 85 eri maasta keränneen Togethernet 24h -etäkoulutustapahtuman.

Nuorkauppakamaritoiminta on tarjonnut minulle upeita mahdollisuuksia kehittää kansainvälisiä verkostoja, laajentaa   omaa perspektiiviä sekä tehdä kansainvälisiä projekteja. Tänä vuonna on kansainvälisestikin otettu suuria harppauksia tietoteknisesti ja koen, että tämä mahdollistaa monipuolisesti uusia yhteistyömuotoja kansainvälisesti.

 

Kuvassa Pauliina Papunen