Ninni Niemi Lappeenrannasta Suomen Nuorkauppakamarien alue B:n aluekoulutuspäälliköksi


Lappeenrantalainen Ninni Niemi on valittu 26.9.2021 Lahdessa pidetyssä aluevaalikokouksessa alue B:n vuoden 2022 aluekoulutuspäälliköksi. Alueen koulutuspäällikkönä Ninni tukee 13 paikalliskamarin, mukaanlukien Lappeenrannan Nuorkauppakamarin koulutustoimintaa, jolla jäsenet kehittävät mm. johtamiseen, projektien vetämiseen ja esiintymistaitoihin liittyvää osaamista.

-Nuorkauppakamarissa koulutustoiminta on monipuolista ja laadukasta. Alueemme n. 200 jäsenessä on valtava potentiaali, ja koulutustoiminnan avulla heistä saadaan kuoriutumaan
yhä vahvempia aktiivisia kansalaisia ja johtajia. Yksi hienoista alueeltamme ja omasta paikalliskamaristamme pongahtaneista jäsenistä on Ding Ma, joka kesällä voitti Eurooppa-palkinnon puhekilpailusta ja kisaa seuraavaksi maailmanpalkinnosta marraskuussa. Tällaista haluan lisää, toteaa Ninni.

Ensi vuonna Ninni vastaa alueen koulutustoiminnasta kokonaisuutena sekä tukee alueen 13 nuorkauppakamaria vaikuttavan koulutustoiminnan toteuttamisessa. Ninni on roolinsa myötä myös osa ensi vuodenkansallista koulutuslohkon tiimiä.

Ninni on ollut Nuorkauppakamaritoiminnassa mukana vuodesta 2017. Kamariuransa aikana Ninni on rohkeasti heittäytynyt uusiin rooleihin, kuten Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtajaksi vuodeksi 2020. Tänä vuonna Ninni on toiminut Suomen Nuorkauppakamarien alue B:n strategialähettiläänä osana kansallista strategiatiimiä sekä ollut kouluttaja-akatemiassa kehittämässä koulutustaitojaan.

-Ninni on äärimmäisen motivoitunut ja innostunut, ja jakaa innostustaan koulutuksia kohtaan myös muille. Valmistautuessaan virkaan Ninni on haastanut rohkeasti niin omia
näkemyksiään itsestään kuin haettavaa virkaa ja siihen liittyviä tehtäviä “ kuvailee Ninnin mentori senaattori Marko Paasu.
Ninni näkee nuorkauppakamaritoiminnan erinomaisena mahdollisuutena kehittää omaa osaamistaan ja tärkeänä mahdollistajana jatkuvan oppimisen kannalta.