Ding Ma Lappeenrannan Nuorkauppakamarista on Sanan Säilä 2021- puhekilpailun voittaja


Lappeenrantalaiset saivat voittoja ja tunnustuksia Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa. Puhekilpailun voiton lisäksi Ninni Niemi nostettiin Paras puheenjohtaja –kategoriassa neljän parhaan joukkoon ja Katja Väkevä valittiin European Academy –johtajuusakatemian osallistujaksi.

Lappeenrannan nuorkauppakamari osallistui viikonloppuna Hämeenlinnassa järjestettävään Suomen nuorkauppakamareiden kansalliseen vuosikokoukseen, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa virtuaalisesti. Kokousviikonloppuun osallistui noin 1000 nuorkauppakamarilaista Suomesta ja jopa ulkomailta.

Kokouksessa järjestettiin järjestön kansallinen puhekilpailu Sanan Säilä. Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsen Ding Ma voitti kilpailun ja on täten myös vuoden 2021 Sanan Säilä. Ding vakuutti tuomarit monipuolisella esiintymisellään, yleisön huomioimisella, valloittavalla hymyllä ja henkilökohtaisilla esimerkeillä. Voitto on erittäin merkityksellinen, sillä puhekilpailun voittaja, Sanan Säilä 2021, edustaa Suomen Nuorkauppakamareita kansainvälisesti järjestön Eurooppa-kokouksessa. Eurooppa-kokouksen voittaja vuorostaan edustaa Maailmankokouksessa.

Kansallisessa vuosikokouksessa palkittiin suomalaisia nuorkauppakamareita ja jäseniä lisäksi vuoden 2020 toiminnasta. Viime vuoden puheenjohtaja Ninni Niemi pääsi Paras puheenjohtaja –kategoriassa neljän parhaan joukkoon. Suomessa on yhteensä 68 kamaria, joten tunnustus on merkittävä. Ninni Niemi osoitti johtajuutta mm. monipuolisella viestinnällä, sinnikkyydellä sekä rohkaisemalla jäseniä kehittämään itseään.

Lisäksi vuosikokouksessa valittiin European Academy –johtajuusakatemian osallistujaksi Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsen, Katja Väkevä. European Academy –johtajuusakatemiassa osallistujat pääsevät kehittämään itseään sekä johtajuustaitojaan kansainvälisesti. Se on tarkoitettu tuleville puheenjohtajille, ja Lappeenrannan nuorkauppakamarille tämä on kunnianosoitus, sillä koko Suomesta tapahtumaan valitaan vain noin 5-8 henkilöä.

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin vuoden 2021 puheenjohtaja Henry Tapiola on Ding Man voitosta, Ninni Niemen tunnustuksesta sekä Katja Väkevän valinnasta erittäin iloinen.

  • Nuorkauppakamaritoiminnassa yksilön kehittyminen on toiminnan yksi kulmakivistä. Puhetaitojen ja muiden johtajuustaitojen kehittäminen ja kehittyminen on muutamia niistä monista nuorkauppakamarin erinomaisista puolista, jotka ovat erittäin hyödyllisiä taitoja myös työelämässä. Olen erittäin ylpeä, että Lappeenrannasta Ding Ma, Ninni Niemi ja Katja Väkevä on huomioitu vahvasti myös kansallisesti. Kaikkia kolmea henkilöä yhdistää rohkeus ja halu kehittyä.

 

 

 

Lehdistötiedote Sanan Säilä