Paikallisia vaikuttajia palkittu Nuorkauppakamarien aluekokouksessa


Paikallisia vaikuttajia palkittu Nuorkauppakamarien aluekokouksessa

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsenet Raija Kontunen ja Ninni Niemi palkittiin Suomen Nuorkauppakamareiden B-alueen vuosikokouksessa Raumalla 19.3.2022. Raija Kontunen palkittiin alueen lupaavimpana tulokkaana ja Ninni Niemi vuoden kouluttautujana. B-alueeseen kuuluu 13 Nuorkauppakamaria Kantahämeestä, Päijäthämeestä, Kymenlaaksosta, Etelä-Karjalasta ja Etelä-Savosta. 

Raija Kontunen teki vaikutuksen tuomaristoon aktiivisella toiminnalla ja heittäytymisellään. Raija on luonut Nuorkauppakamarissa monialaisia verkostoja Suomessa ja kansainvälisesti sekä osallistunut aktiivisesti koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Hän lisäksi toteutti viime vuonna Vuoden positiivisin lappeenrantalainen kilpailun, jonka voitti paikallinen linja-auton kuljettaja Eki Elsilä. 

Vuoden kouluttautuja Ninni Niemi on aktiivisesti kehittänyt kouluttajaosaamistaan osallistumalla mm. Suomen Nuorkauppakamarien vuoden mittaiseen Kouluttaja-akatemiaan, ja luomalla uusia koulutuksia. Nuorkauppakamarissa koulutukset mahdollistavat vaikuttavaa tekemistä ja työelämätaitojen kehittymistä. Ninnin aktiivinen kouluttautuminen sekä kehittyminen kouluttajana vakuutti tuomariston.

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Katja Väkevä iloitsee palkinnoista.  “Vaikuttavan toiminnan tekeminen vaatii vastuuta ottavia, positiivisia ja energisiä ihmisiä. Olen erittäin ylpeä siitä, että Lappeenrannan Nuorkauppakamarista on nostettu kaksi tällaista henkilöä esille. Raija ja Ninni ovat esimerkillisiä kamarilaisia, jotka kannustavat ja innostavat myös muita haastamaan itseään”, kommentoi Katja.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari sai lisäksi kunniamaininnan koko perheen Saimaan Aarre -pakopelistä. Peli tutustuttaa pelaajia Saimaan ympäristöön ja se on tehty yhteistyössä Imatran, Mikkelin ja Savonlinnan Nuorkauppakamareiden kanssa. 

Lisätietoja:

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry

Katja Väkevä
puheenjohtaja
0503265886

Ninni Niemi
Aluekoulutuspäällikkö 2022, Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsen
0443472423

Raija Kontunen
Lappeenrannan Nuorkauppakamarin jäsen
0408334926

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore. Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1960.