Vuoden 2016 Positiivisin lappeenrantalainen on Pulsan asema


Vuoden positiivisin lappeenrantalainen äänestys on nyt päättynyt ja se keräsi yhteensä huikeat 845 Pulsan asemaääntä.  Voittajaksi kruunattiin Pulsan asema. Pulsan asema keräsi huikeat 272 ääntä. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin Liikunta- ja hyvinvointikeskus TreeniX:n lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti.

Pulsa on ainut kohtuullisen hyvin säilynyt 1800-luvulla rakennettu asemakylä koko Suomessa. Nyt asemalla toimivat suosittu kahvila ja sisustusmyymälä. Kahvila ja myymälä ovat olleet avoinna runsaan vuoden ja kävijöitä on ollut jo yli 20 000. Asema tarjoaa myös majoitusta sekä kokous-, koulutus- ja juhlapalveluja. Petra Karjalainen on Pulsan asemakylän emäntä ja toimitusjohtaja ja on Pulsan aseman pelastaja yhdessä miehensä Lassen, muun perheen ja talkooväen kanssa. Pulsan aseman kunnostus on jo pitkällä, mutta kunnostustyöt jatkuvat edelleen. Pulsan asemakylän emäntä Petra on iloinen optimisti ja positiivinen lappeenrantalainen. Hän rakastaa asiakaspalvelua ja sanookin, että heillä käy vain mahtavia asiakkaita.

Muita ehdokkaita olivat Mari Routti, Saimaan Keltamustat ry, Seppo Äikäs, Juha Heimala, Maija Koski, Juha-Matti Saksa ja Panu Kärri. Myös omaa ehdokasta sai äänestää. Äänestys tapahtui Lappeenrannan Nuorkauppakamarin nettisivuilla.

Ehdokkaat äänestykseen valitsi yhteistyökumppaneista koostuva raati, johon kuului Arttu Muukkonen (Hito Hyvä, vuoden 2015 positiivisin lappeenrantalainen), Antti Koskinen (Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry), Alina Kujansivu (Lappeenrannan kaupunki), Sinikka Ikävalko (Konditoria Kahvila Aleksandra & Aleksanteri), Mari Ravattinen (Liikunta- ja hyvinvointikeskus Treenix Oy), Petteri Ukkola (Kehruuhuone) ja Roosa Kakkola (NitroID).

Suuri ja lämmin kiitos ihanille yhteistyökumppaneille sekä kaikille äänestäjille, jotka osallistuitte tähän hyvää mieltä tuovaan projektiin!

Yhteistyökumppanit

Voittajan kukitus: Kourulan Kukka
Julisteiden taitto: Nitro ID
Voittajan julkistus: Konditoria Aleksanteri
Arvonnan palkinnot: Liikunta- ja hyvinvointikeskus Treenix Oy
Kokoustilat raadille: Kehruuhuone
Tiedotus: Lappeenrannan kaupunki
Vuoden 2015 positiivisin lappeenrantalainen: Hito Hyvä