KarjalAreena 2020


 
Aika: keskiviikko 26.8.2020 klo.16:30-18:00
Paikka: Greenreality-karnevaali, Kansalaistori
 

KarjalAreena on jälleen täällä! Tänä vuonna keskustelufoorumi käsittelee hyvin ajankohtaisesta aiheesta, nuorten ilmastoahdistuksesta.

Ilmastonmuutos puhuttelee meitä yhä enemmän ja vakavammin. Onko kyseessä ilmastoahdistusta vai toivoa? Puhutaanko tarpeeksi ratkaisukeinoista? Kasvaako ilmastoahdistus erityisesti nuorten keskuudessa? Näitä kysymyksiä nousee esille yhä useammin.

Tulevaisuuden aikuiset ovat epävarmoja huomisesta ja huolissaan omasta tulevaisuudesta ja moni ryhtyy ilmastotekoihin. Toisille ilmastoteko on arjen valintoja ja ympäristöystävällisiä päätöksiä, toisille taas ilmastoteko merkitsee aktiivista toimintaa ja mukana oloa ilmastoryhmissä ja järjestöissä.

Mikä tämä ilmastoahdistus sitten on ja miksi sitä esiintyy enemmän nuorten keskuudessa? Miten se vaikuttaa ja miten siihen vaikutetaan? Onko ilmastoahdistus huono asia vai motivoiko se ihmisiä toimimaan? Käsittelevätkö aikuiset tarpeeksi ahdistusta kotona nuorten kanssa? Puhutaanko koulussa ilmastomuutoksesta ja onko tällä yhteyttä ilmastoahdistuksen määrään?

KarjalAreena tuo näkökulmia, etsii ratkaisuja ja osallistaa.

Panelisteina toimivat tänä vuonna:

 
Tervetuloa Kansalaistorille 26.8.2020 klo.16:30-18:00.
 
 
Nähdään siellä!
 

Yhteistyössä: