Positiivisin Lappeenrantalainen


 

Positiivisin Lappeenrantalainen on Lappeenrannan Nuorkauppakamarin käynnistämä tapahtuma, jonka tarkoituksena on palkita vuosittain rohkeaa ihmistä tai hienoa yhteiskunnallista tekoa.

Miksi positiivinen asenne on tärkeä? Arjen keskellä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä miten positiivisuus vaikuttaa meihin ja meidän elämään. Positiivisella asenteella voimme ratkaista haasteet ja edetä yhdessä kohti parempia tuloksia. Tällä tapahtumalla viestimme positiivisuuden tärkeyttä, MYÖ-henkeä sekä kannustetaan positiivisuuteen.

Minkälainen on positiivisin lappeenrantalainen?

Paikalliset Nuorkauppakamarit toteuttavat oman alueensa vuoden positiivisimman valinnan yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten ihmisten kanssa. Lappeenrannassa kaupungin positiivisimmat toimivat aurinkoisina, usein käytännönläheisinä esimerkkeinä positiivisen asenteen vahvuudesta.

Vuoden positiivisin lappeenrantalainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi  toimia esikuvana meille muille, koska…

  • Hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta.
  • Hänen saavutuksensa ovat merkittäviä.
  • Hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen.
  • Hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa.
  • Hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Maininnan voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Kuka on vuoden Positiivisin Lappeenrantalainen 2021? Äänestä täältä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mukana mahdollistamassa Vuoden 2021 Positiivisin Lappeenrantalainen –kilpailua ovat yhteistyökumppanit MIELI Etelä-Karjalan mielenterveysseura ry, Viherpalvelu Greenhome, Etelä-Karjalan liitto, Lappeenrannan kaupunki, Kahvila Luovuus, Makea Coffee ja SaSy Saimaan syöpäyhdistys

Taavi Pulkkinen

Tiukassa kisassa vuoden 2020 positiivisimmaksi lappeenrantalaiseksi äänestettiin Taavi Pulkkinen. Kiitämme kaikkia äänestäjiä ja ehdokkaita sekä onnittelemme Taavia hienosta voitosta. Paljon positiivisuutta!

”Tämä äijä on positiivisin ihminen jonka tiedän, ja tekee just sitä mitä se haluaa, eli auttaa ihmisiä loistavalla asiakaspalvelullaan. Yhtä hymyä mies!”, kuvailevat paikalliset Taavia.

Edelliset positiivisimmat lappeenrantalaiset

2020 Taavi Pulkkinen

2019 Nuijamies ry

2016 Pulsan asema

2015 Hito Hyvä

2014 Nuorisoseura Rajan Nuoret

2013 Titta Valtonen, Etelä-Karjalan Siivoustukku

2012 Jouni Hynynen, muusikko

Ehdokkaat 2021

Marika Hölttä

Marika Hölttä

Kai Hirvonen

Kai1

Eki Elsilä

Eki

Lauri Tujula

lauritujula

LUT-korkeakoulut

lutlab

Mari Ravattinen

mari ravattinen

Pia Bryggare

Pia B

Tiina ja Ville Naumanen

Tiina ja Ville Naumanen