Positiivisin Lappeenrantalainen


 

 

Positiivisin Lappeenrantalainen on Lappeenrannan Nuorkauppakamarin käynnistämä tapahtuma, jonka tarkoituksena on palkita vuosittain rohkeaa ihmistä tai hienoa yhteiskunnallista tekoa.

Miksi positiivinen asenne on tärkeä? Arjen keskellä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä miten positiivisuus vaikuttaa meihin ja meidän elämään. Positiivisella asenteella voimme ratkaista haasteet ja edetä yhdessä kohti parempia tuloksia. Tällä tapahtumalla viestimme positiivisuuden tärkeyttä, MYÖ-henkeä sekä kannustetaan positiivisuuteen.

Minkälainen on positiivisin lappeenrantalainen?

Paikalliset Nuorkauppakamarit toteuttavat oman alueensa vuoden positiivisimman valinnan yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten ihmisten kanssa. Lappeenrannassa kaupungin positiivisimmat toimivat aurinkoisina, usein käytännönläheisinä esimerkkeinä positiivisen asenteen vahvuudesta.

Vuoden positiivisin lappeenrantalainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi  toimia esikuvana meille muille, koska…

 • Hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta.
 • Hänen saavutuksensa ovat merkittäviä.
 • Hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen.
 • Hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa.
 • Hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Maininnan voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Kuka on vuoden 2020 vuoden positiivisin lappeenrantalainen? Äänestä täältä!

Olemme saaneet teiltä paljon ehdotuksia ja on ilo nähdä, miten paljon positiivisuutta Lappeenrannasta löytyykin. Olimme haastatelleet kuusi eniten ääniä saanutta ehdokasta ja julkaisimme esittelyt meidän Facebook sivuillemme. Tämän vuoden ehdokkaat ovat:

 • Eki Elsilä
 • SaiPa salibandy
 • Arttu Muukkonen
 • Etelä-Karjalan MIELI ry
 • Ellinoora (Marjaliisa Tingander)
 • Taavi Pulkkinen

Käy tutustumassa ehdokkaiden esittelyihin tästä ja äänestä suosikkiasi 12.12 mennessä.

Julkaisemme voittajan lauantaina 12.12 live striimissä Facebookissa, joten otahan sivu seurantaan!

Projektissa mukana

Kulttuuritila Nuijamies ry

Ylivoimaiseksi voittajaksi vuonna 2019 tuli Kulttuuritila Nuijamies ry reiluilla 1 000 äänillä. Isot onnittelut voittajalle ja paljon positiivisuutta!

Vilkastuttanut Lappeenrannan tapahtumaskeneä ihan uudella tavalla. Toiminta perustuu paljon vapaaehtoisuuteen, jossa vahvasti uskotaan asiaan ja viedään sitä eteenpäin.

Edelliset positiivisimmat lappeenrantalaiset

2019 Nuijamies ry

2016 Pulsan asema

2015 Hito Hyvä

2014 Nuorisoseura Rajan Nuoret

2013 Titta Valtonen, Etelä-Karjalan Siivoustukku

2012 Jouni Hynynen, muusikko