Positiivisin Lappeenrantalainen


 

 

Positiivisin Lappeenrantalainen on Lappeenrannan Nuorkauppakamarin käynnistämä tapahtuma, jonka tarkoituksena on palkita vuosittain rohkeaa ihmistä tai hienoa yhteiskunnallista tekoa.

Miksi positiivinen asenne on tärkeä? Arjen keskellä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä miten positiivisuus vaikuttaa meihin ja meidän elämään. Positiivisella asenteella voimme ratkaista haasteet ja edetä yhdessä kohti parempia tuloksia. Tällä tapahtumalla viestimme positiivisuuden tärkeyttä, MYÖ-henkeä sekä kannustetaan positiivisuuteen.

Minkälainen on positiivisin lappeenrantalainen?

Paikalliset Nuorkauppakamarit toteuttavat oman alueensa vuoden positiivisimman valinnan yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten ihmisten kanssa. Lappeenrannassa kaupungin positiivisimmat toimivat aurinkoisina, usein käytännönläheisinä esimerkkeinä positiivisen asenteen vahvuudesta.

Vuoden positiivisin lappeenrantalainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi  toimia esikuvana meille muille, koska…

  • Hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta.
  • Hänen saavutuksensa ovat merkittäviä.
  • Hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen.
  • Hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa.
  • Hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Maininnan voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Kuka on vuoden 2020 vuoden positiivisin lappeenrantalainen? Ilmianna meille ehdokkaasi täältä!

Vuosi 2020 jää varmasti kaikille mieleen, Lappeenrannan Nuorkauppakamari haluaa kuitenkin korostaa positiivisuutta, sillä sitä on todellakin tarvittu tänä vuonna. Etsimmekin nyt vuoden positiivisinta lappeenrantalaista. Positiivinen lappeenrantalainen voi olla paikallinen henkilö tai organisaatio, joka on omalla toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan, tehnyt jotain rohkeaa tai auttanut avun tarpeessa olevia. Taustalla voi olla myös selviytymistarina, jossa positiivisuuden merkitys korostuu, tai kyseessä voi olla ihan vaan hyvä tyyppi, joka aina jaksaa tsempata kaikkia eteenpäin ja luo positiivisella asenteellaan paljon hyvää.

Sopiiko kuvaus johonkin tuntemasi henkilöön tai organisaatioon? Kerro meille, kuka on sinun mielestäsi vuoden 2020 positiivisin lappeenrantalainen!

Ehdotusalustalle pääset tästä. Alusta on auki 7.11.2020 asti. 

 

Ehdokkaista valitsemme 8 eniten ääniä saaneita ja haastattelemme heidät yleisöäänestystä varten. Marraskuussa pääset tutustumaan ehdokkaisiin ja äänestämään meidän nettisivuilla. Voittaja palkitaan joulukuussa Linnoituksen Joulumarkkinoilla lauantaina 12.12.2020.

Projektissa mukana

Kulttuuritila Nuijamies ry

Ylivoimaiseksi voittajaksi vuonna 2019 tuli Kulttuuritila Nuijamies ry reiluilla 1 000 äänillä. Isot onnittelut voittajalle ja paljon positiivisuutta!

Vilkastuttanut Lappeenrannan tapahtumaskeneä ihan uudella tavalla. Toiminta perustuu paljon vapaaehtoisuuteen, jossa vahvasti uskotaan asiaan ja viedään sitä eteenpäin.

Edelliset positiivisimmat lappeenrantalaiset

2019 Nuijamies ry

2016 Pulsan asema

2015 Hito Hyvä

2014 Nuorisoseura Rajan Nuoret

2013 Titta Valtonen, Etelä-Karjalan Siivoustukku

2012 Jouni Hynynen, muusikko