KarjalAreena 2020


Aika: keskiviikko 26.8.2020 klo.16:30-18:00

Paikka: Greenreality-karnevaali, Kansalaistori

KarjalAreena on jälleen täällä! Tänä vuonna avoimessa keskustelufoorumissa keskustellaan nuorten ilmastoahdistuksesta.

Ilmastonmuutos puhuttelee meitä yhä enemmän ja vakavammin. Onko kyseessä ilmastoahdistusta vai toivoa? Puhutaanko tarpeeksi ratkaisukeinoista? Kasvaako ilmastoahdistus erityisesti nuorten keskuudessa? Näitä kysymyksiä nousee esille yhä useammin.

Tulevaisuuden aikuiset ovat epävarmoja huomisesta ja huolissaan omasta tulevaisuudesta, joten moni ryhtyy ilmastotekoihin. Toisille ilmastoteko on arjen valintoja ja ympäristöystävällisiä päätöksiä, toisille taas ilmastoteko merkitsee aktiivista toimintaa ja mukana oloa ilmastoryhmissä ja järjestöissä.

Mikä tämä ilmastoahdistus sitten on ja miksi sitä esiintyy enemmän nuorten keskuudessa? Miten se vaikuttaa ja miten siihen vaikutetaan? Onko ilmastoahdistus huono asia vai motivoiko se ihmisiä toimimaan? Käsittelevätkö aikuiset tarpeeksi ahdistusta kotona nuorten kanssa? Puhutaanko koulussa ilmastomuutoksesta ja onko tällä yhteyttä ilmastoahdistuksen määrään?
KarjalAreena tuo näkökulmia, etsii ratkaisuja ja osallistaa. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta. Odotamme sinua!

Panelistit:

 

Yhteistyössä: