Lappeenrannan Nuorkauppakamari isännöi viikonlopun Johtajuusakatemiaa 20.–22.11.2015


Johtajuusakatemia on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä viikonlopun mittainen koulutustapahtuma ja tänä vuonna koulutuksen isäntänä toimii ja käytännön järjestelyistä vastaa Lappeenrannan Nuorkauppakamari. Kokousviikonloppu on Lappeenrannan Nuorkauppakamarille muutenkin merkittävä, koska samana viikonloppuna juhlistetaan kamarin 55-vuotista toimintaa.

Yksi koulutusviikonlopun kohokohdista on JCI President Ismail Haznedar (Turkki) saapuminen vierailulle Suomeen, hän osallistuu myös Suomen Nuorkauppakamareiden järjestämään Johtajuusakatemiaan Lappeenrannassa. Kansainvälisen kattojärjestön puheenjohtaja uskoo, että Nuorkauppakamarin todellinen voima on paikallisen tekemisen tasolla. Toiminta on parhaimmillaan silloin, kun jäsenet kehittävät taitojaan, ovat aktiivisesti vaikuttamassa yhteiskunnassa sekä luovat siltoja, jotka rakentavat yhteiskuntaamme paremmaksi kestäviä ratkaisuja luoden.

’Ismail Haznedar saapuminen Suomeen ja osallistuminen Johtajuusakatemiaamme on suuri kunnia Suomen Nuorkauppakamareille ja erityisesti Lappeenrannan Nuorkauppakamarille. Viikonlopun koulutusanti on huippuluokkaa ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme isännöidä koulutusviikonloppua, jonka yhteydessä juhlimme kamarimme 55-vuotista taivalta’, sanoo Susanna Mäkiniemelä Lappeenrannan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja.

Johtajuusakatemia on nimensä mukaisesti yhdistyksen johtajien koulutus, johon osallistuvat paikallisyhdistysten puheenjohtajat, aluejohtoryhmien jäsenet, kansallisten kilpailujen alueen päälliköt sekä väistyvä ja tuleva kansallinen tiimi ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallitus.

Koulutusviikonloppu on ponnistuslauta tulevaan vuoteen. Koulutus tarjoaa keinoja strategian jalkauttamiseen paikallisissa kamareissa sekä mahdollisuuksia oman johtamisen kehittämiseen ja tiimijohtamistaitojen hiomiseen. Lisäksi osallistujat saavat tarpeellista tietoa, jotta voivat onnistua tehtävissään parhaalla mahdollisella tavalla.