Joulupuu-keräys käynnistyi


Haussa ennätysmäärä lahjoja.

Lappeenrannan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu –keräyksen nyt yhdeksättä kertaa. Keräys järjestetään Joulupuukerays_avattuyhdessä EKSOTEn Lappeenrannan perhe- ja sosiaalipalvelujen kanssa ja tavoitteena on kerätä lahjoja lapsille, jotka muuten olisivat vaarassa jäädä ilman joulupukin tuomisia. Keräys avattiin 30.11.2015 Prismassa SaiPan pelaajien avustuksella.

Lahjatoiveita on tänä vuonna ennätysmäärä. ”Viime vuonna keräys

tuotti 768 lahjaa. Tänä vuonna lapsia on keräyksessä mukana hieman yli 700, joten jos edellisvuosien lahjanantoiloon on uskominen, niin saamme varmasti tänäkin vuonna kaikille lapsille lahjat.” toteaa keräyksen projektipäällikkö Laura Saarainen Lappeenrannan Nuorkauppakamarista. ”Keräys tuo kirjaimellisesti koko yhteiskunnan yhteen, sillä mukana ovat yritykset, julkisen puolen tahot, eri järjestöt ja ne sadat yksityiset ihmiset, ketkä lahjoja antavat.” SaaraiJoulupuu pakettikorttinen jatkaa.

Keräysaika on 30.11.-13.12. Lasten oikeilla toiveilla varustettuja pakettikortteja voi noutaa mistä tahansa seitsemästä keräyspisteestä. Valmiiksi paketoidut lahjat pakettikorttien kanssa voi myös yhtä lailla palauttaa mihin tahansa keräyspisteeseen. Lisätietoja keräyksestä voit lukea Joulupuun nettisivuilta ja Facebookista Joulupuu Lappeenranta.

Luodaan yhdessä joulumieltä!