Linnoituksen Joulumuoriksi kruunattiin palvelujohtaja Sari Airas


Lappeenrannan Nuorkauppakamari on kruunannut 12.12.2015 Lappeenrannan Linnoituksen Joulumarkkinoilla JOULUMUORI2015vuoden 2015 Linnoituksen Joulumuoriksi Ryhmäkoti Pallon palvelujohtajan Sari Airaksen. Kruunauksen suorittivat Lappeenrannan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Susanna Mäkiniemelä ja projektipäällikkö Liis Retsja.

Airas on 50-vuotias palvelujohtaja Ryhmäkoti Pallossa. Hän on alun perin kotoisin Lahdesta, mutta on toiminut sosiaalialan yrittäjänä Lappeenrannassa jo 15 vuotta ja tehnyt lastensuojelua kohta 20 vuotta. Koulutukseltaan Airas on sosionomi ja työnohjaaja ja vapaa-ajallaan hän harrastaa ruuanlaittoa, matkustamista ja opiskelua. Airas kokee edustavansa Linnoituksen Joulumuorina ihmisoikeuksia ja rakkautta.

Airasta on luonnehdittu sydämelliseksi, positiiviseksi, aikaansaavaksi ja suvaitsevaiseksi. Hän tekee tärkeää työtä lastensuojelun parissa suurella sydämellä.

Tänä vuonna Joulumuori -ehdokkaiksi nostettiin naisia, jotka ovat vaikuttaneet kasvatuksen tai henkisen kasvun parissa. Vuonna 2015 Nuorkauppakamarin teemana on ollut ’kasvun vuosi’. Tämän vuoden teema oli hyvin ajankohtainen ja äänestyksestä muodostui erittäin tasaväkinen kahden kärkiehdokkaan kohdalla. Sari Airas valikoitui voittajaksi hiuksen hienolla erolla äänestyksen ja kommenttien perusteella. Ääniä annettiin kaiken kaikkiaan 493 kappaletta.

Kiitokset kaikille äänestäjille!