SiivooksSie Lappeenranta


Haasta työyhteisösi, yhdistyksesi, joukkueesi tai muu porukka mukaan siivoamaan Lappeenranta!

Lappeenrannan Nuorkauppakamari järjestää Lappeenrannan oman World Cleanup Day-siivoustapahtuman, joka on eteläkarjalaisittain nimetty SiivooksSie Lappeenrannaksi. SiivooksSie Lappeenranta on kaikille avoin ja yhteinen tapahtuma. Tapahtuman pääpäivä on lauantaina 21.9.2019 klo 10-15 Lappeenrannan Marian aukiolla, josta jalkaudutaan poimimaan roskia Lappeenrannan keskustan ympäristöstä. Kerätyt roskat viedään roskien keräyspisteisiin, jotka sijaitsevat Marian aukiolla, Myllysaaressa, Satamatie 6:ssa ja Korkkitehtaan rannassa.

Marian aukiolla on lauantaina 21.9. klo 10-15 myös muuta ohjelmaa, joka vahvistuu myöhemmin, sekä yhteistyökumppaneiden esittelyitä.

Jos ette pääse mukaan lauantaina, yritykset, yhteisöt, joukkueet ja asukkaat voivat järjestää myös oman siivoustempauksensa edeltävällä viikolla ja ilmoittaa osallistumisensa mukaan alla olevalla lomakkeella. Osallistumisenne julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla, jonne on myös toivottavaa lisätä kuvia tapahtumasta. Lappeenrannan koulut ovat myös mukana tapahtumassa ja järjestävät omia tempauksiaan perjantaina 20.9.

Tapahtumaan osallistuvat ja #siivookssielpr -hästägillä julkaisseet osallistuvat palkintojen arvontaan.

Tsekkaa tapahtuma Facebookissa ja Instagramissa.

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta? Haluatko yrityksesi mukaan Marian aukion tapahtumaan? Laita sähköpostia tapahtuman projektipäällikkö Niina Tarvaiselle niina.tarvainen@jci.fi.

 

Päivitys 12.9. Sammonlahden,  Voisalmen, Myllymäen, Lauritsalan ja Joutsenon omat siivoustempaukset eivät valitettavasti toteutuneet.

Yhteistyössä:

Ilmoita osallistujia tapahtumaan

 

Verification